28.8.2024. 9:40
0
Željezničar ostaje bez velikog ljetnog pojačanja: Čileanac odradio samo jedan trening. Zbog problema sa papirologijom napušta BiH?
Prije par dana u Sarajevo je stigao Čileanac Jeisson Vargas, te je najavljen kao veliko pojačanje FK Željezničar.

Činilo se da je sve završeno, te se očekivalo da Vargas i bude predstavljen, ali to se još nije desilo.

Vargas je odradio samo jedan trening sa Plavima i neslužbene informacije govore da bi uskoro mogao napustiti našu zemlju. Navodno, radi se o problemima sa papirologijom, odnosno samom registracijom, što bi itekako moglo potrajati.

Na Grbavici ne žele dugo čekati fudbalera iz Čilea i on bi svoju epizodu mogao završiti prije potpisa ugovora.

Vargas jučer nije trenirao sa ekipom, a sinoć se prošetao ulicama Sarajeva, te se i fotografisao sa brojnim navijačima Željezničara koji su ga prepoznali. I na društvenim mrežama, te forumima, već uveliko je među navijačima Željezničara tema upravo Vargas, a zanimljivo da su mnogi sa odobravanjem primili vijest da Čileanac vjerovatno neće postati dio njihovog kluba.

Očekuje se i zvanična potvrda ove informacije, te će Željezničar prema svemu sudeći ostati bez planiranog pojačanja, prenosi Faktor.

Vargas je na Grbavicu stigao iz čileanske Huachipate, a bio je i omladinski reprezentativac svoje zemlje.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.