9.9.2024. 18:58
0
Nove izjave selektora Barbareza potvrđuju neprofesionalizam Anela Ahmedhodžića: "Zvali smo ga preko direktorove strane i nije se javio"
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez obratio se medijima uoči sutrašnje utakmice protiv Mađarske (20:45).

Barbarez je dobio pitanje vezano za Dennisa Hadžikadunića i odluku da ga pošalje na tribine za meč s Nizozemskom.

- Nisam bio zadovoljan njegovim treningom, njegovim pristupom. Vidjet ćemo sutra kako će biti. Imamo dva igrača viška, dvojica se moraju naći na tribinama. Sigurno da nisu lake odluke, jer svaki igrač zaslužuje da tu bude, ali 11 ih može igrati, a 23 biti u kadru... - rekao je Barbarez.

Upitan je i da li se čuo s Anelom Ahmedhodžićem koji je napustio kamp reprezentacije dan uoči utakmice s Nizozemskom.

- Nisam se čuo s Ahmedhodžićem, očekivao sam njegov feedback oko povrede, kontaktirali smo Ahmedhodžića preko direktorove strane i nije se javio.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.