16.9.2024. 21:46
0
KK Bosna uspostavila saradnju s Dubaijem: Ozvaničeno sportsko prijateljstvo dva kluba
KK Bosna i BC Dubai potpisali su Memorandum o razumijevanju, potvrdio je sarajevski klub.

Ovim sporazumom otvara se put za saradnju u razmjeni znanja, trenerskih metoda i iskustava između dva kluba.

Saradnja se foksuira na promociju košarke i sporta uopće, kao i inovacija u sportskim naukama te programa za razvoj mladih igrača BiH i UAE.

Memorandum su u ime klubova potpisali predsjednik KK "Bosna" Dubravko Barbarić te predsjednik BC "Dubai" Salem Bin Dasmal, čime je ozvaničeno veliko sportsko prijateljstvo između dva kluba. Podsjetimo, košarkaši Bosne osvojili su jučer treće mjesto na memorijalnom turniru "Mirza Delibašić" koji se igrao u Skenderiji nakon što su savladali Dubai rezultatom 81:73.



(Ajdin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.