20.5.2017. 21:38
4
"Kuha mi, nisam uopće tu. Totalno sam poludio i ne mogu da komentarišem ništa"
Još jedan vječiti derbi je iza nas. Fudbala se, po običaju, nismo mnogo nagledali, a posljednji vječiti okršaj bordo i plavog tima će pamtiti obje ekipe, ali ne na isti način.

Fudbaleri i navijači Sarajeva jer su pobijedili najvećeg rivala i tako im razbili snove o tituli, a fudbaleri i navijači Željezničara jer su danas na našem najvećem stadionu prokockali titulu koja sada, što je jasno, ponovo ide u vitrine ekipi Zrinjskog.

Sarajevo je jedini gol na utakmici postiglo preko Amera Bekića koji je realizovao penal u 21. minuti nakon igranja rukom Semira Kerle. Nakon toga su obje ekipe imale po jednu sjajnu priliku, a posebno se to odnosi na domaće.

Gosti su u drugom dijelu imali loptu u nogama, ali je to sve što su napravili, pa je pravo pitanje ko je od ova dva tima danas igrao za titulu prvaka. Gosti su pokazali malo toga, a na kraju se ispostavilo da im na ruku nije išao ni rezultat iz Bijeljine, gdje je u poznatim bh. okolnostima sumnje i cirkusa pobijedio Zrinjski sa 1:2.

U posljednjem kolu Željezničar dočekuje Radnik, a to vjerovatno neće biti utakmica za titulu s obzirom da Zrinjski dočekuje Slobodu. Sarajevo putuje na rasterećeno gostovanje kod Krupe.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

 
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.