11.11.2015. 16:37
0
Stigao trailer za EA Sports UFC 2
EA je zvanično potvrdio da rade na nastavku za MMA borilačku igru koja je debitovala prošle godine. Igra će se jednostavno zvati EA Sports UFC 2.

Pojavit će se na proljeće sljedeće godine za Xbox One i PlayStation 4. Po svemu sudeći, EA UFC serijalu neće pristupati kao svojim ostalim sportskim simulacijama koje novu iteraciju dobijaju svake godine. 

Nastavak će se pojaviti dvije godine nakon što je serijal debitovao u EA-ovom izdanju. Prije toga, licencu za UFC igre je imao THQ, koji je bankrotirao krajem 2012. godine, nakon čega je EA otkupio prava za UFC video igre.

(Nedim Pobrić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.