28.1.2024. 16:21
0
Igra bazirana na opsadi Sarajeva tokom agresije na BiH sada je besplatna
FOTO: Screenshot
Moglo bi se reći da antiratne videoigre danas imaju veću važnost i težinu nego ikad prije, stoga je bitno da ih može zaigrati što veći broj ljudi.

Razvojni tim 11 bit studios tim povodom na Steamu nudi besplatno igranje hvaljene 2D igre This War of Mine.

Igru u cijelosti možete igrati potpuno besplatno do ponedjeljka, 29. 1. u 19 sati, a ako ju odlučite trajno dodati svojoj kolekciji igara na Steamu, možete to učiniti za svega 2,84 eura.

This War of Mine inače je antiratna igra iz 2014. godine koja je prodana u više od šest milijuna primjeraka. Bazirana je dobrim dijelom na stvarnim događajima iz 90-ih godina (opsadom Sarajeva) te igračima dostavlja izazov preživljavanja u ulozi civila usred ratnih okolnosti.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.