1.4.2018. 17:58
0
Navijači zagrebačke Cedevite u centru Podgorice uzvikivali "Ovo je Srbija"
Manja grupa navijača hrvatskog šampiona u košarci "Cedevite" uzvikivala je danas u centru Podgorice "Ovo je Srbija", uoči treće utakmice polufinala regionalne ABA lige sa "Budućnosti".

Prolaznici nisu obraćali pažnju na skandiranje pristalica "Cedevite" i sve je prošlo bez incidenta, prenose podgorički mediji. 

Prošle sedmice, kada se igrala druga utakmica polufinala, navijači "Budućnosti" uhapšeni su u Zagrebu, gdje su, prema izvještajima hrvatske policije remetili javni red i mir uz pokliče "Ovo je Srbija". 

Po povratku u Podgoricu, navijači "Budućnosti", popularni "Varvari", sve su to demantovali uz napomenu da su prvi bili napadnuti i vrijeđani od hravstkih navijača. 

Košarkaši "Budućnosti" i "Cedevite" odigraće večeras majstoricu za plasman u finale ABA lige u sportskom centru "Morača" od 19.00 časova.

(Srna)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.