7.12.2023. 22:08
0
Još jedna odlična partija Džanana Muse u pobjedi Real Madrida u Atini: Ovog puta je pao Panathinaikos
Nakon trijumfa protiv Olmypiacosa u 12. kolu 71:77, Real je večeras u 13. kolu savladao i Panathinaikos.

Konačan rezultat ne semaforu glasio je u korist Madriđana 78:90, a Real je prelomio utakmicu u trećoj četvrtini koju je dobio 10:26.

Držala je Panata egal prvo poluvrijeme, Real je na odmor otišao sa poenom prednosti na semaforu je pisalo 45:46.

Međutim u trećoj četvrtini uraganska igra Kraljeva ponovo na krilima našeg Džanana Muse kojem očigledno godi drugo poluvrijeme posebno treća četvrtina.

Musa je u prvom poluvremenu ubacio samo tri poena, a na kraju je susret završio sa 14 poena, dva skoka i tri asistencije.

U Realu je odličan bio Hezonja sa 19 poena, Deck je ubacio 16 poena, dodao pet skokova i tri asistencije.

Kod domaćeg Panathinaikosa Nunn je odigrao još jednu odličnu partiju i meč završio sa 24 ubačena poena.

Real je sad ana omjeru 12-1 i ubjedljivi je lider Eurolige, dok je Panata na omjeru 6-7 i očekuje je grčevita borba za play-off ove sezone.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.