17.11.2016. 15:40
0
Djevojka koju su maltretirali zbog gustih obrva potpisala modni ugovor
Njezino ime je Natalia Castellar, tek joj je 17 godina, a dolazi iz dalekog Puerto Rica. Iako joj nije bilo nimalo lako nositi se s ružnim komentarima, Natalia je ostala jaka.

Lijepa Natalia još je jedan dokaz kako u životu uvijek sve sjedne na svoje mjesto.
 
Njezino ime je Natalia Castellar, tek joj je 17 godina, a dolazi iz dalekog Puerto Rica. Mlada manekenka ima prekrasne crte lica, no često je bila na meti zlobnika, koji su ismijavali njezine izrazito guste obrve.
Iako joj nije bilo nimalo lako nositi se s ružnim komentarima, Natalia je ostala jaka, što joj se itekako isplatilo, jer je svim zlobnicima sada uspjela začepiti usta.

Naime, prije nekoliko dana, manekenka je potpisala ugovor s poznatom agencijom NEXT Models te ju sada očekuje avantura života, s obzirom da će moći raditi s najvažnijim imenima u modnoj industriji.
"Bila sam žrtva ružnih komentara u školi, a sve se nastavilo s online maltretiranjem. Toliko su me znali maltretirati, da sam ih često htjela ukloniti. Toliko sam ih mrzila, no sad ih obožavam. One su ono što me ističe od ostalih modela. One su moj zaštitni znak i žao mi je što ih nisam tako prihvatila i ranije", otkrila je u intervjuu za W časopis.


(Index.hr/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.