12.7.2023. 16:13
0
Najveću pop zvijezdu na svijetu publika gađala tokom nastupa, okružili je zaštitari
FOTO: Instagram
Bizarni trend bacanja predmeta na muzičare se nastavlja, a nova žrtva bila je pjevačica Taylor Swift, koja se odlučila zaštititi od predmeta tako što se sklupčala dok je publika bacala predmete na nju.

Pjevačica je sišla s pozornice okružena zaštitarima koji su je pokušavali zakloniti od stvari koje su letjele prema njoj, a sve se to može vidjeti na društvenoj mreži TikTok. Objavljeni vidio razljutio je brojne fanove Svift. "Ko je bacao stvari?", pitali su se.

Tejlor je tako postala posljednja žrtva ovakvog ponašanja publike. Nedavno je isto dočekalo i muzičara Harija Stajsa (Harry Styles) tokom subotnjeg nastupa u Beču kada je pogođen nepoznatim predmetom. Grčio se od boli prije nego što se sagnuo držeći rukama lice, prenosi Avaz.

Sve češći incidenti izazvali su negodovanje drugih umjetnika poput Adele, koja je ranije ovog mjeseca rekla svojoj publici u Las Vegasu da "prestane bacati stvari na umjetnike!"


(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.