8.8.2023. 11:00
0
Mina Kostić otkrila koja čuvena pjevačica joj je pomogla na početku karijere
FOTO: Instagram
Pjevačica Mina Kostić, prije nekoliko godine je ispričala anegdotu s početka njene karijere.

Tada je istakla kako veoma poštuje Vesnu Zmijanac, pa ispričala kako su se upoznale, prenosi Avaz.

- Moram da vam kažem da mi je Vesna jedna od omiljenih pjevačica, a sad ću vam otkriti jednu tajnu. Pjevala sam u Švicarskoj od 1997. do 2000. godine. Tu su dolazili svi pjevači da gostuju u čuvenoj diskoteci. Vesna je tada gostovala i ja sam počela da pjevam. Ona je sjela, pitala me "Odakle sam", ja sam rekla "Iz Beograda" i ona je cijeli honorar meni dala i dala mi je jednu pjesmu "Grešniče" koja je završila na mom albumu - ispričala je Mina svojevremeno.

Vesna se također prisjetila ove situacije.

- Ja sam sletjela u Cirih i po mene niko nije došao. Trebalo je da idem u jedan hotel, ne pitajte šta je bilo, haos. Znala sam da ona pjeva u toj diskoteci i kažem dajte mi honorar od onog datuma što treba da radim i ja sam njoj dala, ona pjeva ubija - rekla je Vesna, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.