27.10.2023. 11:42
4
Objavljene važne informacije za sve koji idu na prvi koncert Aleksandre Prijović u Zetri
Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović će sutra održati svoj prvi od tri zakazana koncerta u sarajevskoj Zetri.

Dan pred prvi koncert, organizatori su objavili važne informacije za sve posjetitelje.

Koncert u Zetri će početi u 20:30, a ulaz se otvara u 18. Rezervacije stolova u VIP, VIP ekskluziv i VIP gold važe do 19:30.

Zamolili su sve posjetitelje da dođu ranije kako bi ušli u zonu koja je naznačena na njihovoj ulaznici i kako se ne bi stvarala gužva.

"Pri ulasku će svaki čovjek biti detaljno pregledan od strane zaštitarske kuće, nakon čega će biti evidentirana ulaznica putem skenera. Samo originalne i neoštećene ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mjestima će biti evidentirane i na taj način ćete moći na ulaz naznačen na ulaznici", dodali su.

Prijović će drugi i treći koncert u Zetri održati u nedjelju, 29. oktobra i ponedjeljak, 30. oktobra.

(Ajdin B.)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.