1.11.2023. 14:50
0
U Beogradu će 20.000 ljudi gledati premijeru filma o Aci Lukasu: U Sarajevu se traži karta više
U Beogradu je danas održana press konferencija povodom premijere filma "Pokidan" i koncerta Ace Lukasa u Štark areni. Ovaj jedinstveni događaj desit će se na Lukasov rođendan, 3. novembra, prenosi Avaz.

Arena je, kažu iz organizacije, rasprodana u rekordnom roku.

"U rekordnom roku je prodato 20.000 ulaznica. Bit će ovo najveća premijera filma ikada održana u Evropi", kažu organizatori iz Hype produkcije.

Nakon Beograda, slijedi promocija u Splitu, a sve je spremno i za spektakl u Sarajevu za "dvije senzacije u istom danu".

"Već 8. novembra očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan" od 19 sati u Sportsko - kulturnom centru Skenderija u Sarajevu, a odmah po završetku filma, od 21 sat počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvijezde na Balkanu, Ace Lukasa i "Folk Haus Benda", kažu iz organizacije, dodavši kako se i u Sarajevu traži karta više za ovaj jedinstveni muzički događaj.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.