17.12.2023. 9:05
0
Dino Merlin još jednom napravio spektakl u Zagrebu: Imao je i specijalnog gosta
Sinoć je Dino Merlin održao još jedan spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni i to četvrti po redu.

Fanovi su željno iščekivali da počne večerašnji spektakl, a dokaz su za to bile ogromne gužve koje su dočekale fotoreportere hrvatskih medija ispred zagrebačke Arene.

Fanovi su krenuli puniti parter još prije 20 sati, a njihove reakcije kada je Dino izašao na binu rekle su više od riječi.

Merlin je otvorio sa svojim velikim hitom Da šutiš, a onda nastavio sa Kad si rekla da me voliš.

Obratio se publici na početku koncerta. "Ovo nam je četvrta noć, kažu svakog gosta tri dana dosta, bome ja sam produžio. Imate li nešto protiv?", našalio se pjevač, a publika ga pozdravila pljeskom i vriskom.

Zvjezdani gost na trećem koncertu bio je Zdravko Čolić, čiji je sam dolazak bacio publiku u trans.

Zajedno sa Merlinom je otpjevao svoj veliki hit "Da ti kažem šta mi je".

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.