7.3.2024. 19:03
0
Sajsi MC otkrila: Prijete mi i smrću jer Breskvici nisam dala bodove
Ne smiruju se tenzije zbog glasanja na srbijanskom izboru za pjesmu za Eurosong, a traju i napadi na članicu žirija Ivanu Rašić Trmčić, poznatiju kao Sajsi MC.

Napadi na Sajsi MC uslijedili su nakon što Breskvici i pjesmi "Gnezdo orlovo" nije dala bodove. 

- Ima svega, prijetnje smrću, degradiranje mog lika i djela, skandaliziranje mojim tekstovima, zahtjev da se protjeram iz zemlje zbog pjesama kao sto su Upalah i Ringe jaja. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, porijeklom Srbin mi je poslao prijeteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna prijetnja. Sve je uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pjesma već neka sotonistička - rekla je ona za Index.hr.

Na pitanje kako su krenuli napadi i ko ih je pokrenuo, Sajsi je kazala da je sve krenulo od menija i društvenih mreža.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.