12.3.2024. 12:31
0
Otkriveni detalji oporuke Matthewa Perryja: Evo kome je ostavio imanje od milion dolara
Nakon pet mjeseci od smrti Matthewa Perryja, otkriveni su detalji oporuke. Glumac je Lisi Ferguson i Robin Ruzan ostavio imanje od milion dolara u njegovom Alvy Singer Living Trustu, koje je nazvao po liku Woodyja Allena, Annie Hall. Oca i majku, Johna Perryja i Suzanne Morrison, kao i polusestru Caitlin Morrison te bivšu djevojku Rachel Dunn naveo je kao korisnike svoje oporuke u izjavi iz 2009., prenosi Page Six.

Tada je Perry naveo da djeca, ako ih bude imao, neće imati pravo pristupa njegovom imanju. Podsjetimo, nikada nije dobio djecu. Kako mediji prenose, glumac je 1.030.000 dolara držao u osobnoj imovini uz umjetnička djela, automobile, namještaj, pokućstvo, nakit…

Ferguson bi se trebala pojaviti na Višem sudu u Los Angelesu 10. aprila kako bi saslušala oporuku, dok je Ruzan odustala 4. marta. Ona i Perry upoznali su se kada je glumac gostovao 2010. godine u emisiji "Celebrity Lair", čija je producentica bila Ruzan.

Kako je već poznato, Perry je pronađen mrtav u bazenu svoje kuće 28. oktobra prošle godine. Glumac je preminuo od akutnih učinaka ketamina te utapanja, koronarne arterije i buprenorfina.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.