5.7.2017. 13:39
0
Spasoje Pekić ostaje u RK Vogošća Poljine hills
Nakon golmana Adnana Šabanovića i desnog krila Anesa Bečića, Rukometni klub Vogošća Poljine Hills produžio je ugovor i sa lijevim bekom Spasojem Pekićem.

Pekić je novi ugovor potpisao u prisustvu direktora kluba Elvira Kituše.

-  Vogošća PH je kvalitetna ekipa. Nisam se dvoumio za nastavak saradnje, jer uistinu to je zdrava sredina sa dobrim ljudima koji su tu. Vjerujem da će igrači koji dođu u klub, zajedno sa postojećim igračima i šefom stručnog štaba Danielom Riđićem, dati sve od sebe da budemo jak i stabilan premijerligaš – izjavio je Pekić.

Zadovoljstvo Pekićevim ostankom nije krio ni direktor kluba Kituša kao i UO RK Vogošća PH.

-  Zadovoljstvo nam je što je Pekić produžio saradnju. Imamo kvalitetan i dobar igrački sastav koji će biti vođen dobrom organizacijom, Upravom i trenerom Riđićem i sigurno postizati jako dobre rezultate - kazao je Kituša.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.