21.1.2019. 16:09
0
Održana simulacija dolaska delegacija 46 zemalja, učesnica EYOF-a
Simulacija dolaska sportskih delegacija 46 zemalja koje će prisustvovati ceremoniji svečanog otvaranja evropskog zimskog omladinskog festivala EYOF, 10. februara u 19 sati na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“, održana je sinoć.

Grad Sarajevo želi da dostojno i kao pravi domaćin dočeka takmičare i sve goste evropskog olimpijskog festivala za mlade. To je i prilika da se Sarajevo predstavi u najljepšem svjetlu i da se obnovi olimpijski imidž, saopćeno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka je istaknuo da organizatori čine sve da bi ceremonija otvorenja protekla u najboljem redu, kao svih sedam dana takmičenja, koliko će trajati EYOF.

- Želimo da zabilježimo lijepa sjećanja za naše goste, u čemu će sigurno doprinijeti naši građani. Pojedinačno činimo mnogo, a zajedno stvaramo najbolje. Naša poruka je stvarajmo zajedno - rekao Skaka.

Sarajevski srednjoškolci uvježbavaju ceremoniju otvorenja EYOF-a tri puta sedmično po dva sata.

(Fena / Haris Ahbabović)

EYOF
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.