25.2.2019. 21:22
0
Borac glumio da je povrijeđen, a onda krenuo da se tuče sa publikom, pa dobio batine
Nevjerovatne scene viđene smo ovog vikenda u Sao Paulu na eventu BJJ Stars. U glavnim ulogama je Erberth Santos, svjetski prvak u međunarodnom jiu-jitsuu, koji se borio s Phillipeom Penom, ali je nekoliko minuta nakon početka borbe povrijedio koljeno, prenosi Avaz Sport.

Piše: Haris Ahbabović

Dok je ležao na tlu i čekao doktorsku pomoć, neko iz publike mu je nešto dobacio, a onda smo vidjeli da Santosova povreda nije baš ozbiljna, s obzirom na brzinu kojom je ustao i zaletio se prema provokatoru, te je odlučio da se potuče s njim.

Međutim, tu nije bio kraj. Santos je zatim pojurio na drugu stranu, prema drugom provokatoru, pa je napao i njega, ovaj put još brutalnije, i tek je tada nastao pravi haos. 

Santos je završio na podu pa je i sam dobio batine, a u kaznenu ekspediciju uključio se i njegov protivnik Pena koji ga je šutnuo dok je bio na podu, prenosi Avaz.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.