9.3.2020. 11:57
0
Adi Abdulahagić, Faris Korjenić i Ema Kurić se okitili zlatom na Prvenstvu FBiH
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
Dana 7.3.2020 je održano Prvenstvo Federacije BiH i Kup vrtićanaca Federacije BiH. Na takmičenju je učestvovalo 388 takmičara iz 36 klubova.

Za Taekwondo klub Željezničar nastupalo je 12 takmičara: Rejan Sejdić, Adi Abdulahagić, Riad Kozić, Adrijan Požek, Advan Gackić, Faris Korjenić, Ema Kurić, Eyla Hodzić, Adin Muratović, Ejla Goro, Lamija Zimonjić i Andrej Radević.

U disciplini borbi zlatom su se okitili Adi Abdulahagić, Faris Korjenić i Ema Kurić, srebro su uzeli Rejan Sejdić, Riad Kozić, Advan Gackić dok su bronzani bili Adin Muratović i Adrijan Požek.

U formama je Andrej Radević osvojio zlato, Lamija Zimonjić i Riad Kozić su bili srebreni, a Ejla Goro bronzana.

Takođe je taekwondo klub Željeničar osvojio pehar za 3. mjesto u kategoriji kadeti.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.