13.2.2022. 21:15
0
Turkish Open 2022: Nedžad Husić osvojio srebro
Najbolji bosanskohercegovački taewkondoista Nedžad Husić osvojio je drugo mjesto na Turkish Openu 2022.

Nedžad je nakon četiri borbe u Antaliji zauzeo drugo mjesto izgubivši u finalu od predstavnika Srbije Stefana Takova 14:17.

Prije toga na putu do finala Husić je redom savladao predstavnike domaćina Turske, Francuske i Njemačke.

Naredne sedmice mladog 21-godišnjeg Sarajliju očekuju novi izazovi na Albania Openu.

“Nakon teškog dana osvojio sam nažalost drugo mjesto. Moglo je biti bolje, očekivao sam zlato, ali Bože moj nastaviću da se trudim. Sljedeće takmičenje mi je u Albaniji, za koje se i dalje spremam i nadam se da ću osvojiti što bolje rezultate. Iskoristio bi priliku da se zahvalim Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo koja mi je omogućila da dođem i učestvujem na ovom turniru. Turnir je rankiran i bodovni za Olimpijske igre” poručio je Husić iz Antalije.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.