26.12.2023. 16:08
0
“NO LIMIT nastavlja svoj put u 2024. godini: U Goraždu se priprema spektakl”
Najprestižnija organizacija u Bosni i Hercegovini za promociju borilačkih sportova “NO LIMIT FIGHTING NETWORK” danas je objavila i prvi event koji će se desiti u novoj godini.

“Goražde će 3. marta 2024. godine u obnovljenoj sportskoj dvorani imati prilike ugostiti kako mlade i talentovane bh. borce, tako i provjerene šampione, kao i njihove protivnike iz regije” – rekao je Predsjednik “NO LIMIT-a” Dževad Poturak.

Biće ovo prilika da se goraždanskoj publici prezentujemo u najboljem svjetlu, provjerimo trenutnu formu naših provjerenih boraca iz organizacije “NO LIMIT”, kao štosu: Alija Tucak, Sanjin Alihodžić, Benjamin Poturak, Nur Velagić i drugih.

Vrlo je važno da prvi event u novoj godini bude produkcijski iskorak u svemu onome što smo do sada uradili, jer Goražde je grad koji to zaslužuje i koji zna cijeniti kvalitet, a mene je u mojoj karijeri uvijek prihvatao kao da sam i ja rođen na Drini. Želim zahvaliti gradonačelniku Goražda Ernestu Imamoviću na prilici da se pokažemo u najboljem svjetlu” – rekao je BH Machine. 

Grad Goražde je posljednjih godinu dana uložio u infrastrukturu dvorane. Zamijenjen je parket i biti će urađeno još posla, a kako bi se Goražde predstavilo kao dobar domaćin jedne ovakve manifestacije, za koju sigurno ima interesovanja u Goraždu. Meni, kao gradonačelniku, je imperativ omogućiti što više kvalitetnih sadržaja da građani Goražda imaju priliku vidjeti u svome gradu, a zbog čega smo ranije morali ići do Sarajeva. Goražde puno ulaže u sport i ovo je prilika sportski radnici iz Goražda vide kako se rade velike manifestacije. Sa naše strane, drago mi je što ću imati prilike pokazati da je Goražde grad za velike sportske manifestacije. Vidimo se 2. marta na spektaklu koji pripremamo sa našim proslavljenim šampionima! – poručio je gradonačelnik Goražda Ernest Imamović.

Organizacija “NO LIMIT” ima velike ambicije za 2024. godinu. U toku su pregovori sa velikom svjetskom organizacijom K-1 iz Japana, ali o tome će javnost biti blagovremeno obaviještena.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.