9.6.2024. 14:55
2
Driftbrothersi napravili sjajan drift performans na ulicama Sarajeva
U Sarajevu je počeo Red Bull Showrun, a hiljade ljudi će imati priliku da uživa u jedinstvenom spektaklu.

Nakon uvodnih riječi počeo je performans koji na motociklu izvodi Arunas Gibieža, stilskog imena Aras. Riječ je o 34-godišnjem motociklisti iz Litvanije, koji je postao poznat po svojim izvedbama na Red Bullovim manifestacijama širom svijeta.

Uz velike ovacije Aras izvodi akrobacije. Inače, Aras je ušao u Ginisovu knjigu rekorda po najdužoj vožnji na zadnjem točku od 500 metara, piše Avaz.

Nakon Arasa, na red su došli Driftbrothersi koji su izveli svoj performans. Oni su napravili pravi mali show , te na sarajevskim ulicama ostavili svoje upečatljive "potpise" od guma. 

Johannes i Elias Hountondji čine moćnu Red Bull Driftbrothers kombinaciju.

(Sead M.)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.