18.6.2023. 14:19
0
Ako ljetujete u Makarskoj: Nema više povlaštene karte parkiranja u 1. A zoni, evo šta se sve promijenilo od 15. juna
iz Pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti Grada Makarske obavještavaju o novostima na gradskim parkiralištima koje su od 15. juna na snazi, prenosi Makarska danas.

Naime, produženo je razdoblje važenja 1. A zone na gradskoj rivi (dio ulice Obala kralja Tomislava od trajektnog pristaništa do zgrade Gradske uprave) koja je na snazi od 15. juna do 15. septembra (svaki dan). Povlaštene parkirne karte na ovom potezu do sada se nisu mogle koristiti od 1. jula do 31. augusta.

Također, uvedena je novina za 1. A crvenu zonu gdje je trajanje parkiranja ograničeno na maksimalno tri sata.

Iako su korisnici već odavno upoznati da u 1. A zoni ne vrijedi povlaštena karta, napominjemo da je režim 1. A zone od 15. lipnja na snazi te da je zona uredno označena obavijesnim znakovima sa početkom i prestankom važenja.

Uvedena je i nova zona pod nazivom 1. B zona koja obuhvaća dio parkirnih mjesta u Ulici Stjepana Radića. Razdoblje važenja 1. B zone je od 15. lipnja do 15. rujna, svakog dana u vremenu od 6,00 – 14, 00 sati. U 1. B zoni u navedenom razdoblju ne vrijedi povlaštena parkirna karta, a maksimalno zadržavanje na tom dijelu parkinga je 30 min. Zona je također uredno označena obavijesnim znakovima sa početkom i prestankom važenja, napominju iz Pogona.

Budući da je proteklih dana zabilježen veći broj slučajeva nepropisnog zaustavljanja turističkih autobusa, apeliramo na vozače da koriste autobusna parkirališta kraj Srednje škole, u Ulici Petra Perice i Vukovarskoj ulici.

Cijene za autobuse su: dnevna parkirna karta – 130,00 eura, ukrcaj/iskrcaj 40,00 eura, tjedna karta – 200,00 eura i mjesečna karta – 530,00 eura.

(Ajdin B.)

Makarska
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.