13.10.2022. 8:55
0
Djevojčica koja je pala sa posljednjeg sprata zgrade u teškom stanju: Kako je došlo do nesreće?
Trinaestogodišnja Nišlijka koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima sinoć pala sa šestog sprata stambene zgrade u kojoj živi u Vizantijskom Bulevaru 116 je zadobila teške tjelesne povrede.

Maloljetnica ima višestruke prelome karlice, otvoreni prelom potkoljenice, prelom butne kosti i skočnog zgloba, prenose srbijanski mediji. 

Djevojčica je kroz prozor sa posljednjeg sprata zgrade pala sa visine od oko dvadesetak metara pala na travnatu površinu.

Za sada nema informacija kako je došlo do nesreće ali prema nezvaničnim informacijama, ništa ne ukazuje na to da je dijete povrijeđeno usljed krivičnog djela.

Policija je obavila uviđaj, o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo, prenosi Blic. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.