11.6.2023. 11:43
0
Parlamentarni izbori u Crnoj Gori: Glasao predsjednik Jakov Milatović
U Crnoj Gori danas se održavaju vanredni parlamentarni izbori na kojima građani ove zemlje biraju novi saziv Skupštine. Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović glasao je na biračkom mjestu u Univerzitetskom centru u Podgorici.

On je kazao da je najvažnije da današnji dan prođe u miru i u skladu sa demokratskim standardima.

"Takođe, važno je da građani iskoriste svoje biračko pravo i da crnogorska Skupština reflektuje onu političku snagu koja postoji u Crnoj Gori. Očekujem da čim se konstituiše novi saziv parlamenta, da se nastavi proces konsultacija koji sam započeo i da već do kraja ljeta dođe do važnih imenovanja u pravosuđu i to će značiti važan korak naprijed za naš evropski put", kazao je Milatović.

Glasačko pravo na izborima ima 542.468 građana, a biračka mjesta otvorena su do 20 sati.

Građani Crne Gore danas biraju između 15 izbornih lista.

Građani će moći da glasaju na 1.162 biračka mjesta.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.