26.8.2023. 17:28
0
Prijateljica Novosađanke Ive kojoj se gubi svaki trag: Odmah sam prijavila nestanak
FOTO: Telegraf.rs
Prijateljica Novosađanke Ive Balog kojoj se gubi svaki trag jutros oko četiri sata iza ponoći, otkrila je za Telegraf.rs okolnosti pod kojim je nestala ova lijepa Novosađanka.

Kako im je rekla, u blizini plaže bila je proslava sa koje su odlučile da se odvoje, pa su sjele malo dalje odatle i u jednom trenutku odlučile da plivaju u plićaku. 

Odmah prijavila nestanak
- Ušle smo da plivamo u plićaku, a u jednom momentu je krenula da nas nosi struja, pa smo odlučile da izađemo - kazala  je zabrinuta Dragana, prenosi Avaz.

Dragana je prva izašla iz vode i uputila se ka mjestu gdje su sjedile kako bi skupila njihove stvari, kada se okrenula shvatila je da Iva nije izašla za njom.

- Tada sam pokušala da je ugledam sa obale, ali nje nije bilo, odmah sam prijavila nestanak - rekla je kroz suze.

Preplašena djevojka nada se najboljem, a u potragu za nestalom uključili su se i ronioci Žandarmerije.

Gubi joj se svaki trag
Podsjetimo, Novosađanka Iva Balog nestala je jutros oko četiri iza ponoći.

Prema informacijama koje je njena sestra podijelila na društvenim mrežama, Iva je posljednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu i kupala se u rijeci.

Poslije toga joj se gubi svaki trag.

Kako saznaje Telegraf.rs, porodica i prijatelji nestale Ive okupili su se na mjestu gdje joj se izgubio svaki trag.

Jako smo zabrinuti, molim sve koji saznaju bilo šta da prijave - kazali su im Ivini prijatelji.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.