28.4.2024. 15:55
1
Razija Čolaković Raza doživjela neprijatnost u centru Sarajeva: Dok je pozirala, iza leđa joj prišao džeparoš i otvorio ruksak
Bh. spisateljica Razija Čolaković Raza važi za jednu od najpopularnijih osoba u našoj zemlji, o čemu svjedoči i veliki broj pratitelja koje na društvenim mrežama zabavlja svojim zaniumljivim i često komičnim objavama.

Jedan njen status privukao je posebnu pažnju... Prilikom boravka u Sarajevu, Razija je doživjela veliku neprijatnost. Dok je šetala Ferhadijom, kratko je zastala pozirajući fotografu, a ono što je u tom trenutku zabilježeno, definitivno je neobična situacija.

U momentu nastanka fotografije, iza Razinih leđa jasno se vidi kako ulični džeparoš otvara njen ruksak i pokušava je opljačkati.

Šta se dalje desilo, na fotografiji se ne vidi, ali se Razija tim povodom oglasila sljedećom objavom:

- Po prvi put otkako dolazim u Sarajevo, desio mi se pokušaj džeparenje, tj pljačke, i to tako fino, lagano i najnormalnije dok sam ja pozirala za slikanje.

Prijateljica me slika, kao što vidite, ja pravim poze, a lik je lagano prišao iza mojih leđa, otkopčao ruksak, u tom momentu moja prijateljica prilazi i viče na njega, ja se okrećem njemu, pogledam ga u oči i kažem, potpuno smirena: E jesi našao koga ćeš džepariti, sinko, ja sjedim po tri sata na tiktoku za pet maraka!

I potpuno smireno zakopčam ruksak.

Ove se smiju i vrište na njega u isto vrijeme, rekli smo mu pozvat ćemo policiju ako se ne udaljiš.

Bio je poprilično agresivan, pa smo morale vikati na sred Baščaršije.

Srećom, nije uspio ništa uzeti.

Negdje sam sadake podijelila - napisala je Raza.

U nastavku je u svom stilu dodala: 

- Eto šta se desi kad ti je važnija poza i dobra slika od bilo čega drugog. Hej, ako ništa, evo imamo nas dvoje zajedničku fotku, sad će i on postati popularan.


 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.