25.12.2023. 20:54
0
Završen osmi protest opozicije, sutra opet počinje: "Nećemo ostaviti nijednog građanina na milost i nemilost Vučićevoj policiji”
FOTO: RSE
Srđan Milivojević poručio je da neće ostaviti nijednog građanina na „milost i nemilost Vučićevoj policiji“.

Naveo je da će se sastaviti zahtjev policiji, kao i prijavu protiv svakog člana policije koji su sinoć koristili prekomjernu silu.

Rekao je da će sada u prostorijama RIK-a sastaviti zahtjev za prijem u policiju za sutra u 7 sati. Lideri opozicije pozvali su građane da se i sutra u 18 sati sastanu ispred RIK-a, a građani skandiraju „Nećemo kući“.

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je da nije normalna situacija to što su pojedinci uhapšeni prije više od 24 sata, a da njihovi bližnji ne znaju ni gdje su, ni u kakvom stanju.

"Gdje su ta djeca, kako je moguće da njihovi roditelji ne znaju to? Staćemo iza svakog uhapšenog, jer oni koji je trebalo da budu uhapšeni, mahom su strani faktori", kazao je Lutovac za N1.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.