18.2.2024. 11:52
0
Pokušaj ubistva u Imotskom: Mladić ranio dvojicu komšija?
Policijski službenici završili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela ubistvo u pokušaju i nanošenje teških tjelesnih povreda, objavili su iz policije.

Sumnjiči ga se da je u petak u večernjim satima na imotskom području u mjestu Zmijavci u fizičkom sukobu nožem teško povrijedio 54-godišnjaka te fizički napao i teško povrijedio 22-godišnjaka, prenosi Index.

Prema jučerašnjem pisanju Dalmatinskog portala, u sukobu su učestvovale komšije i to otac i sin sa svake strane.

Pedesetčetverogodišnjak je zadobio nekoliko uboda u prsa te je prebačen u KBC Split. Ima i prijelom rebara i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja u stabilnom stanju. I njegov 22-godišnji sin je u splitskoj bolnici.

Po završenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom tužilaštvu, te je jučer u večernjim satima predan policijskom pritvorskom nadzorniku, objavili su iz PU splitsko-dalmatinske.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.