6.4.2016. 22:20
0
Sakrila kameru u kosu i otišla na operaciju: Ono što su ljekari pričali me je rasplakalo
Ethel Easter (26) iz Teksasa sakrila je kameru u svojoj kosi i na taj način zabilježila cijelu operaciju kako bi vidjela kako se osoblje ponaša u tim trenucima. Ona je bila pod anestezijom, ali joj je snimak omogućio da kasnije vidi sve i svašta!

Djevojka je na operaciju bruha čekala dva mjeseca i nikada nije imala lijepo mišljenje o doktoru koji je trebalo da je operiše. Zato se dosjetila i u svoju kosu sakrila uređaj koji je zabilježio njenu operaciju.

Sestre i doktor su Ethel upoređivale sa junakom iz filma Gospodar prstenova, zatim su joj ismijavali pupak.

Nakon nje je ostala šokirana jer su ljekari tokom zahvata negativno komentarisali njeno tijelo i razgovarali o tome kako bi je trebalo dirati onako kako to radi Bill Cosby. Ismijavali su njen pupak jer je Afroamerikanka, a na kraju su rekli kako im je žao njenog muža koji mora da je trpi.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.