20.12.2016. 18:24
0
Stravičan snimak udesa u Singapuru: Mercedes koji je išao suprotnom trakom se zabio u motor
Zastrašujući trenutak kada Mercedes koji vozi u suprotnom smjeru udara i odbacuje motor s dvoje putnika snimila je kamera automobila koji je vozi odmah iza njih, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Žena koja se vozila na zadnjem sjedištu motora preživjela je udar uprkos tome što je katapultirana u vazduh. Srebreni Mercedes vozio je brzinom od oko 112 km/h obilaznicom u Singapuru u ponedjeljak oko osam sati ujutro po lokalnom vremenu u suprotnom smjeru i zaletio se u par na motoru.

Udario je direktno u motor i žena koja je sjedila iza vozača napravila je salto u vazduhu a zatim je glavom udarila od asfalt. Uprkos teškom udaru, oboje su preživjeli.

Četiri osobe su povrijeđene, dok je jedna osoba u ovom udesu smrtno stradala.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.