28.10.2018. 19:20
3
Predsjednik Finske na sajmu knjiga sjedio na stepenice, jer su stolice već bile zauzete
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija finskog predsjednika Saulija Niinistöa stara nekoliko sedmica, i to sa sajma knjiga u gradu Turku, gdje je došao poslušati govor svoje supruge.

Niinistö je malo zakasnio na događaj pa su sve stolice već bile popunjene. Međutim, to ga nije pretjerano omelo pa je gospodin naprosto sjeo na stepenice gdje su se već smjestili neki ljudi za koje nije bilo mjesta.

Ljudima je, naravno, to bilo jako simpatično, a navodno su mu neki ponudili i da sjedne na njihovu stolicu, ali ih je on ljubazno odbio.

Rekao je kako mu je bilo prilično udobno na stepenicama jer je mogao otići u bilo kojem trenutku. No, evidentno mu je na sajmu bilo zanimljivo pa to nije učinio, penosi Oslobođenje.

Telegram.hr podsjeća da je to onaj isti gospodin koji je nakon službenog susreta s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović iz Splita za Helsinki putovao low cost kompanijom i sjedio u ekonomskoj klasi.



(Lejla Trle) 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.