27.4.2023. 18:11
0
U stravičnom sudaru BMW-a i kamiona poginula gatara i njena kćerka
Dvije osobe su poginule u saobrac´ajnoj nesrec´i u ponedjeljak ujutru na auto-putu u Matersburgu (S4) između Kacenlsdorfa i Lancenkirhena u Donjoj Austriji.

Došlo je do frontalnog sudara kamiona i automobila, saopštio je “FF Viner Nojštat”. Osobe iz automobila su poginule na licu mjesta, a vozač kamiona je teško povrijeđen, saopštio je Crveni krst, prenosi “puls24.at”.

Prema riječima Stefana Loidla iz štaba državne policije, nesreća se dogodila nešto prije 08.00 sati ujutru u saobraćajnoj zoni koja je u suprotnom pravcu. Kamion je vjerovatno prešao liniju dvostruke barijere i sudario se sa automobilom u kojem su bile dvije osobe, rekao je Andreas Zenker, portparol Crvenog krsta Donje Austrije.

Slovenački portal “novice.svet24.si” navodi da su žrtve 49-godišnja gatara i njena 16-godišnja kćerka.

Portal, pozivajući se na “Krone cajtung”, prenosi da je umrla 49-godišnja Ildiko V, gatara i vidovnjakinja koja je, kako piše slovenački portal, navodno otvorila kartu s arhanđelom Arijelom nekoliko sati prije fatalne nesreće. Navodno joj je savjetovao da “raširi krila i podigne se u vazduh”, što naravno ne treba tumačiti doslovno ili direktno u vezi sa saobraćajnom nesrećom, zaključuje slovenački portal.

Ova 49-godišnja žena je sa svojim BMW-om bila na putu ka privatnoj školi u Frosdorfu, koju je pohađala njena 16-godišnja kćerka, prenosi “Telegram”.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.