23.8.2023. 21:18
0
Prve fotografije s mjesta na kojem se srušio Prigožinov avion
FOTO: Twitter
Jevgenij Prigožin, šef zloglasne plačeničke grupe "Wagner", bio je na spisku putnika aviona koji se srušio u Rusiji.

- U avionu je bilo deset ljudi, uključujući tri člana posade. Prema preliminarnim informacijama, svi su poginuli - naveli su iz ruskog Ministarstva za vanredne situacije, prenosi Avaz.


(Foto: Twitter)

Pojedini mediji navode kako je avion srušen, a sve povezuju sa pobunom koju je Prigožin poveo protiv predsjednika Rusije Vladimira Putina u junu ove godine.


(Foto: Twitter)

U međuvremenu pojavile su se prve fotografije s mjesta pada Prigožinovog aviona.- U avionu je bilo deset ljudi, uključujući tri člana posade. Prema preliminarnim informacijama, svi su poginuli - naveli su iz ruskog Ministarstva za vanredne situacije.


(Foto: Twitter)

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.