10.7.2024. 11:13
0
U Engleskoj ubijene tri žene: Policija traži ovog čovjeka
Sinoć su tri žene ubijene u Hertfordshireu, a policija je saopštila da hitno pokušava pronaći 26-godišnjeg Kylea Clifforda, za kojeg vjeruju da je povezan sa trostrukim ubistvom.

Policija je juče oko 19 sati pozvana na imanje u Busheyu. Pronašli su tri teško povrijeđene žene, za koje se vjeruje da su u srodstvu, koje su ubrzo preminule na licu mjesta.

Policija Hertfordshirea saopštila je da istražuje trostruko ubistvo i da "aktivno traga" za Cliffordom.

Detektiv policajac Rob Hol je rekao: "Ovo je nevjerovatno težak incident za porodice žrtava i tražimo da se poštuje njihova privatnost dok se pomire sa onim što se dogodilo", rekao je detektiv policajac Rob Hol

"Iako smo još u ranoj fazi ove istrage, aktivno tražimo Kylea Clifforda za kojeg vjerujemo da bi mogao biti u oblastima Hertfordshirea ili sjevernog Londona", dodao je.

"S obzirom na ozbiljnu prirodu incidenta, zamolio bih sve koji znaju gdje se nalazi da odmah kontaktiraju policiju. Ako vjerujete da ste ga vidjeli, nemojte mu prilaziti i odmah nazvati hitnu. Možda još uvijek posjeduje oružje", rekao je Hall.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.