26.7.2024. 17:40
0
Šok za Rafu Nadala: Upitan njegov nastup na Olimpijadi!
Španska teniska zvijezda Rafael Nadal upitan je za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu zbog povrede tetive, rekao je sinoć njegov trener Carlos Moya.

- Jučer ujutro je imao bolove na treningu, poslijepodne nije bilo bolje i prije nego što se stvarno pogoršalo, odustao je - rekao je Moya za španski nacionalni radio.

Danas se Nadal vratio treninzima, javlja AFP. Nosio je zavoj na desnoj nozi na treningu nakon što je u srijedu zadobio povredu tetive te se sljedeći dan potpuno odmarao.

Podsjećanja radi, Nadal je već ranije osvajao zlatnu medalju na Ljetnim olimpijskim igrama.

Podsjećanja radi, ukoliko bi Nadal zaigrao na Olimpijadi, on bi u drugom kolu teniskog olimpijskog turnira mogao igrati protiv prvog nositelja turnira, Novaka Đokovića.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.