7.12.2023. 16:50
1
Bh. pjevačicu Verenu Cerovinu optužili da je "rasturila" brak Albancu: Ona objavila sve poruke
Estradna pjevačica Verena Cerovina našla se u nezavidnoj situaciji.

Naime, njoj se na TikToku obratila jedna žena optužujući je da se dopisuje s njenim mužem. Pjevačica je negirala te optužbe, tvrdeći da je pomenuti čovjek njoj slao poruke na koje ona nije odgovorila. Kasnije se obratila tom čovjeku, koji je odgovorio da je Albanac, te da uopšte nije oženjen.  

S obzirom da je pomenuta žena nastavila da je optužuje, pjevačica je odlučila da javno objavi prepisku. Čak je zaprijetila da će je prijaviti policiji. Nadalje je Cerovina javno objavila i sliku žene koja je optužuje za rasturanje braka. 

Ukoliko želite, prepisku možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.