19.12.2023. 12:37
0
Manekenka slavnog tenisera optužila za tajno i nedozvoljeno snimanje: "Snimao me je dok sam bila gola. Postavio je kameru u moju spavaću sobu"
Araceli Toraddo, argentinska manekenka, podnijela je tužbu sudu protiv Davida Nalbandiana, proslavljenog tenisera, zbog nezakonitog, nedozvoljenog i tajnog snimanja.

Nalbandian je praktično uhvaćen na djelu, tako da će se teško izvući iz ove situacije bez teških posljedica.

 - Postavio je kameru u moju spavaću sobu kako bi me snimao golu, kao i u privatnim trenucima sa porodicom i prijateljima“, napisala je Torrado, između ostalog, u svojoj tužbi.

Argentinska manekenka ističe da je uznemirena zbog svega što se dešavalo.

- Saznanje da u svom telefonu stalno ima snimak šta ja radim, unijelo je mi je paniku. Tražila sam od suda da pronađu u kojim su sve njegovim uređajima video snimci mog života i da ih zaplijeni. Ne želim da tako nešto bude u tuđim rukama - rekla je.


Nalbandian i Torrado su se zabavljali samo nekoliko mjeseci, a živjeli su zajedno u Buenos Airesu. Ona je nakon raskida ostala u istom stanu, a Nalbandijan je to iskoristio i kameru postavio u ventilacionom otvoru. Kameru je slučajno primijetio njen brat jer je svjetlucala.

- Zahtjevala sam od suda da mu zabrani da mi se približi. Kada smo posljednji put razgovarali, zaprijetio mi je da će me potražiti. Moraću da se krijem od njega. Čak je maltretirao i jednu moju prijateljicu kako bi mu rekla da li izlazim sa nekim - istakla je Torrado.

Otkrila je i da je tokom veze bilo teško živjeti sa njim.

- Nebrojeno puta me je maltretirao, čak i seksualno. Prošla sam kroz pakao. I kada sam okončala vezu, umjesto da me razumije, on je na silu želio da nastavim da spavam sa njim - istakla je.

Nalbandian je bio treći teniser svijeta, a najveći trofej je osvojio na završnom Mastersu u Šangaju 2005. godine. Jedini je u historiji koji je savladao Đokovića, Nadala i Federera na istom turniru, a to se dogodilo u Madridu 2007. godine.

U trenerskoj karijeri radio je čak i sa Miomirom Kecmanovićem. 

Torrado danas radi i kao radio voditeljka u Rosariju, a često je promoterka automobilskih trka. Čak je imala i ulogu u jednoj predstavi.

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.