4.1.2024. 15:24
0
Zdravlje Asima Bajrića opet narušeno, otkazuje i nastupe: Nije prepoznao simptome, mislio da je sve od umora a doživio srčani udar
Asim Bajrić u augustu prošle godine imao je zdravstvenih problema zbog kojih je morao otkazati sve nastup. Asim je, naime, doživio srčani udar, zbog čega je tada, hitno primljen u bolnicu.

Za Express je još iz bolničke postelje govorio o simptomima koje nije prepoznavao.

-Trnule su mi ruke i noge, imao sam bolove u leđima, ali sve sam mislio da je to od previše posla, putovanja, stresa, kosti su me boljele. Ali, tješio sam sam sebe, da nije ništa ništa. Dvije noći prije pjevao sam na svadbi u Velikoj Kladuši, subota je bila Bugojno, a onda je uslijedila Busovača, zatim sam sa suprugom bio dva u Sarajevu. Nakon toga smo se vratili u Lukavac, tačnije kući u Poljice. Dan poslije, u utorak sam otišao sa rajaom u šumu da sjedimo, šetamo, da se družimo, vratili smo se negdje predvečer. Djeci sam rekao da idemo ranije na spavanje, a meni se u jednom momentu desi, da mi kroz čitavo tijelo kao roj mrava prolazi.

-Tu noć sam jedva, jedva izdržao. Nisam uopšte mogao spavati, te ujutro odmah pozovem jednu rodicu koja je medicinska sestra i koja poznaje okolne doktore, da me odmah prime i izvrše kontrolu. Tada mi počne cijelo tijelo trnuti. Sreća, bila je jedna doktorica u selu Poljice koja je imala aparat za kontrolu srca, kada me priključila, njene prve riječi su bile: „Hitno, odmah u bolnicu“. Odmah su me prebacili na internu u „Plavu kliniku“, a tu me dočekao doktor Brkić i njegovi sinovi, koji su iz mog sela i vrhunski su stručnjaci. Uslijedio je pregled, a doktor Brkić mi je rekao da je u pitanju infarkt. Njegov sin me je odmah preuzeo i ugradio mi stent. Svi su mi rekli da sam bio jako hitan slučaj, u pitanju su bile minute, da sam malo zakasnio, sada ne bismo  nas dvojica razgovarali. Glavna srčana vena mi je bila kompletno začepljena – govorio je Asim.

A Bajrić ne nakon problema nastavio lagano s radom, no nastup koji je trebao biti 5. januara, odgođen je. To je na svom FB potvrdio i sam pjevač.

Oglasili su se i iz diskoteke u kojoj je Asim trebao pjevati:

-Zbog narušenog zdravstvenog stanja Asima Bajrića, njegov nastup planiran za 5. januar se otkazuje. Želimo mu brz oporavak.

asim-bajric-otkazan-nastup

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.