11.1.2024. 20:52
1
Nakon smrti vjerenika: Isplivale intimne fotografije Dunje Ilić sa starijim muškarcem
Dunja Ilić nakon smrti vjerenika sebe je nazivala udovicom, a malo nakon gubitka voljenog našla je sreću pored znatno starijeg muškarca.

Mnogi su tada tvrdili da je duplo stariji od nje, ali Dunja je otkrila da je razlika između njih 16 godina i da je neizmjerno sretna.

Dunja s njim nerijetko dijeli fotografije na društvenim mrežama, a iste su vrlo intimne, budući da se strastveno ljube vrlo slobodno odjeveni.



Podsjetimo, Dunja je jedvnom prilikom je na Instagramu postavila zajedničke slike i napisala misterioznu poruku.

-Od njih xy jedini čovjek koga sam stvarno i koga ću vjerovatno zauvijek voljeti. Neko koga je život odveo od mene na jedno mračno mjesto na kom nikada ne mogu da ga vidim. Svejedno. Ljubav je ista od prvog trenutka preko svih drugih koji su znali da ga neće zamijeniti i pristali na to. Vjerujem da će biti do posljednjeg trenutka… – napisala je Dunja tada.

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.