26.1.2024. 11:02
3
Spekulacije o razvodu Harisa i Meline: Šuška se da je u pitanju drugi muškarac
FOTO: Instagram
Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na brak.

Poznati par posljednjih godina dana, navodno, pokušava da izgladi narušene partnerske odnose koji su se poljuljali nakon useljenja u novu kuću, piše Alo.rs.

- Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu nešto ne štima i da su zahladnjeli odnosi – tvrdi izvor blizak estradnom paru i dodaje.

- Navodno je sve puklo kad su se uselili. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac - dodaje izvor.

Kako izvor navodi, prije mjesec su pokušali da izglade odnose i organizovali proslavu u svom domu, ali su ubrzo nakon toga riješeli i da se raziđu.

- Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo uredu, ali je ubrzo poslije toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se, ipak, Haris i ona razišli - zaključio je izvor za "Grand".

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.