29.1.2024. 8:12
1
Melina Džinović nakon razvoda mijenja sve: "Došla pred zatvaranje, dotjerana od glave do pete..."; Haris se više ništa ne pita
Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost, dok se on već, kako sada navode neki mediji u Srbiji, iselio iz vile na Senjaku.
Melina, od kad je odjeknula pomenuta informacija, nije viđena u javnosti. Međutim, sad je uhvaćena u jednoj radnji u srcu Beograda, prenosi Blic.

- Melina je bila u radnji za dekoraciju i uređenje domova, došla je malo pred zatvaranje. Gledala je dušeke, posteljinu, govorila je kako želi da joj kuća izgleda potpuno drugačije. Pogledala je mnogo toga, pa se sa prodavcima dogovarala šta sve želi i koliko joj komada treba - rekao je izvor Blica koji se našao na licu mjesta.

- Bila je dotjerana od glave do pete, kao i uvijek, sama je bila. Strpljivo je pričala sa radnicima, spominjala je da ima viziju kako želi baš svaki detalj da izgleda i odlučna je u namjeri da joj dom bude po njenoj mjeri. U više navrata se nasmijala, djeluje kao da ne prolazi kroz težak period - dodao je sagovornik Blica, koji je insistirao na anonimnosti.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, a u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

- Ljude ne treba držati kao taoce, zato što su nešto potpisali... Ja mislim da mi kaže da hoće razvod, ne bih preživjela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ne razmišljam o tim stvarima - pričala je Melina prije dvije godine za "K1".

Međutim, kako ovih dana navode mediji u Srbiji, sve se promijenilo zadnjih godina, a Melina i Haris navodno su pokušavali već neko vrijeme da izglade narušene partnerske odnose koji su se poljuljali nakon useljenja u novu kuću.

(Ajdin B.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.