21.3.2024. 10:27
2
Baka Prase grca u dugovima zbog kocke, nagađa se i da ga je djevojka ostavila
FOTO: Screenshot/Youtube
Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase zarađivao je od kocke vrtoglave cifre novca koje je trošio i hvalio se time u svojim klipovima, međutim, ovih dana je obavijestio svoje pratioce na Instagramu da je sve prokockao i da je zapao u ogromne dugove zbog čega prodaje svoje luksuzne automobile.

Baka Prase je nedavno nekoliko puta na svom Instagramu saopštio da je izgubio veliku sumu novca, a juče je tokom dana objavio da ne vidi izlaz iz svojih problema i da se mnogo zadužio.

“Mnogo sam para s**bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne riješim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zas**o…”, poručio je kratko Baka Prase, koji je u proteklom periodu izgubio, kako je rekao, 240.000 eura.

Njegova devojka influenserka Anja Bla nekoliko dana se nije oglašavala na svojim mrežama, što je zabrinulo njene pratioce.

“Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na par dana, ali sad sam tu”, napisala je Anja, a mnogi su primjetili da se ne nalazi u stanu u kojem je živjela sa Ilićem.

Ona se juče oglasila iz novog stana, a danas je uradila isto, te su krenule priče o njihovom raskidu, prenosi Blic.

Osim toga što Anja ne objavljuje više fotografije iz stana gdje su živjeli, ona je Baku Praseta i otpratila sa Instagrama.

Sada se Anja Bla oglasila i na Tik Toku gdje je snimila video na kom pjeva novu pjesmu Anđele Ignjatović Breskvice “Čini”.

Naime, ona se snimala u novo stanu i pjevala: “A ko sam ja, ko si ti, druga smo dimenzija, al me radi sada ova tenzija…”

Ubrzo su ispod videa uslijedili komentari: “Šta se dešava sa Bakom?!”, “gdje je Baka?”, “prodaje ti se automobil…”.

Baka Prase
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.