28.3.2024. 10:11
2
Atraktivna crnka uhvaćena s Novakom Đokovićem: Bila je velika nada, a danas prodaje svoje tijelo za manje od 20 KM
Bivša teniserka, a danas influenserka Tamara Bojanić zarađuje ogroman novac od fotografija koje objavljuje na "OnlyFans" platformi.

Ona je u žižu javnosti došla ponovo pošto je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Novakom Đokovićem.

"Moj komšija je bolji od tvog", poručila je nekada velika nada crnogorskog tenisa.


Nekadašnja teniserka i reprezentativka Crne Gore sa 12. godina je započela karijeru, igrala je u Fed kupu, a dobila je i licencu teniskog trenera. Ipak, da neće živjeti od tenisa bilo je jasno kada se sa 17. godina povrijedila. Pauzirala je šest mjeseci i taman kada je bilo vreme da se vrati reketu i loptici, povreda, ali i ljubav koju je u tom trenutku pronašla, bila jača od one prema sportu.


Tamara je odlučila da otvori profil na platformi za odrasle "Only Fans", a nije ni slutila koliko će joj to promijeniti život...

Uprkos tome što sadržaj ne naplaćuje mnogo, pošto mjesečna pretplata iznosi 9,99 dolara (oko 18 KM), postala je popularna i na ovaj način je došla do velikog novca.

(Ajdin B.)
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.