21.7.2024. 14:00
0
Sanja Vučić o odnosu s dečkom: Ne znam kad se udajem, jedino samu sebe da zaprosim
Srbijanska pjevačica Sanja Vučić vrijedno radi i zadovoljna je albumom kako prolazi na terenu.

U razgovoru za Kurir.rs kazala je da je spremna za udaju, ali da čeka da je izabranik zaprosi.

- Ne znam kad se udajem, jedino samu sebe da zaprosim. Valjda momak treba da me zaprosi. Ja bi se udala, što ne bih, samo on mora da napravi prvi korak. Nismo još pričali o tome - kaže kroz smijeh Sanja i otkriva da jako rijetko pije, a kada i uzme koju čašicu, piće je „udara“ na različite načine.

Istakla je da nije boem, te kada popije, to bude u privatnosti doma, bliskog društva.

- Ne znam da se ponašam kad popijem. Imam razne faze, etape. Prvo budem zabavna, nasmijana, najjača. Onda ide faza kad sam emotivna, tužna, ide plakanje. I na kraju nekad budem agresivna, ali ništa pretjerano, vrlo malo, ništa posebno. Ja uopšte ne volim alkohol, ne volim da ga pijem. Ali, bude situacija kad sam sa društvom, svi piju, pa hajde i ja. Pa, pošto mi ne prija ukus alkohola, ja sve eksiram i onda dođemo do toga da pretjeram. Mjesecima ništa nisam okusila, ni ne treba mi, iskreno – ispričala je Sanja.

Ona se osvrnula i na album koji je nedavno objavila.

- EP u bukvalnom prevodu je okrnjeni ili nepotpuni album sa pet do šet pjesama. Duet sa Teom najbolje prolazi. Ja nisam imala očekivanja, ali se nadam kad vrijeme bude prolazilo da će pjesma još bolje prolaziti. Blejim na twitteru, čitam šta kažu, usvajam konstruktivne kritike, i oni mi skidaju ružičaste naočale koje nosim. Meni najviše zamjeraju žanr koji radim u muzici, u smislu da mogu, uslovno rečeno, da radim kvalitetniju muziku. Ljudi vole da sude na prvu, što nije pametno. I ja sam se opekla ranije nekoliko puta“.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.