20.7.2023. 17:15
0
Zlonamjeran čin buduće sverkve: Želi i ona obući vjenčanicu na vjenčanju svoga sina. "Ne želi da budem s njenim sinom"
Vjenčanja mogu biti stresna za mnoge, posebno kada treba pronaći pravu odjeću za veliki dan. Svi znamo nepisano pravilo da se na vjenčanje ne smije ići u bijelom.

Međutim, jedna buduća mladenka ostala je izbezumljena jer je njena buduća svekrva također odlučila obući vjenčanicu na mladenkin najveći dan u životu i neće prihvatiti ne kao odgovor.

U anonimnoj objavi na Redditu, mladenka koja bi se trebala udati za nekoliko mjeseci tvrdi da njezina svekrva to čini zlonamjerno jer "ne želi da ona bude s njenim sinom".

Otišavši na internet kako bi pitala što bi trebala učiniti, mladenka je objasnila tenzije koje su se razvile s mamom njenog zaručnika i napisala: "S obzirom na to koliko joj se ne sviđam i trudi se da znam da ona zapravo ne želi da budem s njenim sinom mislim da je zlonamjerno.

"Također je htjela da kupim svoju haljinu od njenih kolegica – za koju zna da mi se nije svidjela, a njezina kolegica se razvela, što je po meni loša sreća. Razgovarala sam s njom oko haljine, ali ipak ju je naručila i spremna je nositi je. Molim vas, reci mi da ne pretjerujem", dodala je.

Drugi korisnici Reddita požurili su komentarisati, pokušavajući pomoći bijesnoj mladenki, govoreći joj da bi se njezin budući muž trebao zauzeti za nju zbog svoje mame koja traži pozornost. Jedan korisnik je komentarisao: "To je za pozornost. Vidio sam majku mladenke kako nosi bijelu, svjetlucavu haljinu na vjenčanju svoje kćerke. Kćerka nije imala petlje reći mami da je ne nosi."

"To je vjenčanica, ali neka tvoj zaručnik bude taj koji će joj to reći. Ako je ona u prošlosti bila gruba prema tebi, on bi se trebao zauzeti za tebe", složila se druga osoba.

"Ne samo da je biti u braku s maminim sinčićem jadno, već pokazuje i spremnost da svoju buduću ženu 'baci pod autobus za vlastitu udobnost'", oštro je napisala treća osoba, prenosi vecernji.hr.

(Ajdin B.)

Vjenčanje
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.