4.7.2024. 10:36
0
Ovo su najljepše avlije i balkoni u Sarajevu: Komisija odabrala, slijede novčane nagrade
Izabrani su pobjednici Javnog konkursa Grada Sarajeva za najljepše uređen balkon i dvorište. Ovu informaciju objavila je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić i detalje podijella sa svojim sugrađanima, uz priložene fotografije.

- Avlije u srcu Bosne i Hercegovine oduvijek su bile istinske razglednice i sehare uspomena iz djetinjstva svih nas!

Sa nama ste ih podijelili, a uvažena Komisija donijela je odluku da prva 3 mjesta u kategoriji najljepše uređenog balkona osvoje:

1. Suad Hiroš
2. Munevera Bihorac
3. Azra Barakovac

U kategoriji dvorišta, najbolji su odlukom Komisije bili:

1. Abduselam Šehić
2. Enisa Resić
3. Indira Čaušević

Prvonagrađeni osvajaju 500 KM, drugoplasirani – 300 KM i treće mjesto – 200 KM!

Zdravije, čišće i uređenije okruženje, zadatak je svih nas!

Hvala mojim dragim sugrađanima koji su se prijavili na Javni konkurs Grada Sarajeva i iskrene čestitke najboljim - poručila je gradonačelnica Karić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.