10.1.2022. 12:39
3
Maca o glumici Vesni Pećanac koja se hrani u narodnoj kuhinji: J**e se nekog, šatro je sad oplakujemo kao i Tomu, malo ovo ono i pa pa
Iako je informacija da je slavna glumica Vesna Pećanac jedan od korisnika narodne kuhinje u Srbiji, glumac Dragan Marinković Maca koji je trenutno nastanjen u Beogradu, kazao je u izjavi za naš portal da takve stvari više nimalo ne treba da nas šokiraju ili čude.

Podsjetimo, glumicu Vesnu Pećanac zadesila je teška sudbina te se trenutno hrani u narodnoj kuhinji. 

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije glumice Vesne Pećanac, iz narodne kuhinje u Beogradu. Pećanac je supruga reditelja Živka Nikolića.

Na Tviteru je jedna od korisnica napisala da je Pećanac "redovna korisnica kuhinje Vjerskog dobrotvornog starateljstva".

Vesna Pećanac ostala je upamćena po ulogama u filmovima "U ime naroda", "Ljepota poroka", "Čudo neviđeno", kao i u serijama "Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo", "Oriđinali". Veliki dio karije provela je u "Ateljeu 212", gdje je ostala upamćena po izvođenju monodrame "O, kakav divan dan".

Režiser Srđan Dragojević, je takođe objavio fotografije Vesne Pećanac iz narodne kuhinje.

Naveo je da se kao poslanik borio protiv ideje da se u Srbiji ukinu nacionalne penzije za umjetnike. Kazao je i da je zakon oboren, ali da te penzije nisu dodijeljene sedam godina. "Nije lijepo da umjetnici dožive ovako nešto", napisao je Dragojević.

Ipak, glumac Dragan Marinković smatra da smo i u prošlosti imali primjere u kojima su glumci nakon završenih karijera doživljavali slične sudbine.

Njegov komentar poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.