Maca o ratu u Ukrajini: Gdje je Jemen, j***a vam Ukrajina sve! Tako je i ovdje u ratu bilo, nema veze što padaju granate na Alipašinom, ja živim u Titovoj
Glumac Dragan Marinković Maca govorio je za Source portal.
Vezani članci:"Imao sam 162 kg, za nekih pola godine, vaga je pokazivala 82 kg, pomislio sam, to nije bio moj cilj! Ljudi mi šalju poruke: Pomozi mi, umrijet ću, ne mogu da hodam..."
Sarajevski glumac o crtanom filmu u bh. kinima, u kojem je glavni lik gej: To su šejtanske vesvese, užas. Treba zabraniti film u kinima
"Nikada više nisam sreo Senadu iz filma": Davor je nedavno rekao kolegi iz ekipe filma, "Hvala vam što ste mi uništili život"
Ponovo 'zveckaju' naslovima u komšiluku, kako pišu srbijanski tabloidi: NATO jača odbranu Sarajeva, Bosni prijeti ruska agresija!
Bivši komadant ARBiH o uznemirujućem snimku na kojem ukrajinski vojnici ubijaju ruske zarobljenike: I sam sam se nalazio u situaciji da ubijem zarobljenog vojnika ili da ga nosim na previjanje, ali ovo nije humano!
Poznatog glumca 'ulovili' smo pred sinoćnji nastup koji je održao u sarajevskom Kinu 'Bosna'.
Iskoristili smo priliku da sa Macom porazgovaramo o različitim temama, a posebno nas je zanimalo njegovo mišljenje o položaju žena u društvu.
Osvrnuli smo se na trenutna globalna dešavanja, koja je Maca prokomentarisao na sebi svojstven način.
Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo